Εταιρεία

Η εταιρεία που σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις!

Yψηλή ποιότητα και αισθητική
Εξυπηρέτηση και αξιοπιστία
Προσιτές τιμές

Η ελληνική εταιρεία ΖΕΝΙΘ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επαγγελματικών ψυγείων από το 1965. Ιδρυτής της εταιρείας υπήρξε ο Ιωάννης Χατζηαναστασίου, ο οποίος χάραξε το δρόμο μιας ανοδικής πορείας, η οποία συνεχίζεται επάξια σήμερα από τον υιό του Αλέξανδρο Χατζηαναστασίου.

Η δράση της επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες της Ευρώπης προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο. Η εταιρεία αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό των επαγγελματικών σας χώρων καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Εξειδικεύεται στην κατασκευή ψυγείων, ουδέτερων και θερμαινόμενων βιτρινών, πάγκων, παραδωτήριων, σε αρτοθήκες καθώς και ανοξείδωτες κατασκευές.

Στα 58 χρόνια δραστηριότητάς της στο χώρο εστίασης, η εταιρεία είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα και την αισθητική των προϊόντων της, την εξυπηρέτηση, την αξιοπιστία και τις προσιτές τιμές.

Όλα τα προϊόντα της ΖΕΝΙΘ κατασκευάζονται στο εργοστάσιό της που βρίσκεται στο 8ο χλμ Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ενώ στις εγκαταστάσεις της περιλαμβάνεται και εκθεσιακός χώρος.

Μελέτη

Η γνώση και η εμπειρία είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που μας οδηγούν στην αξιοποίηση κάθε επιφάνειας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχεδιασμός

Με δημιουργικότητα και καινοτομία προσεγγίζουμε κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του χώρου σας δίνοντάς του μια μοναδική ταυτότητα τόσο σε λειτουργικό όσο και αισθητικό επίπεδο.

Κατασκευή

Με την τεχνογνωσία και την επιλογή ποιοτικών υλικών εξασφαλίζουμε την κατασκευή ανθεκτικών και καλαίσθητων προϊόντων.